Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic lanceert G-Tablet met Android 2.2

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2010, 18:26 CategorieAndroid

ViewSonic komt met een nieuwe tablet PC, gemaamd de G-Tablet. Deze nieuwe tablet heeft Android 2.2 als besturingssysteem en een scherm van 10.1 inch met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Het display werkt als capacitief touchscreen. Verder heeft de G-Tablet een Nvidia Tegra 2 chip, 1GB RAM geheugen, 16GB intern opslag geheugen, Wifi connectiviteit en Bluetooth mogelijkheden. Qua aansluitingen vind je een USB poort, micro SD card slot en een audio jack aansluiting terug. De front camera is 1.3 megapixels.

In Amerika is de tablet te koop voor 399,99 dollar. Het is nog niet bekend of de tablet ook naar Europa komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.