Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vogel’s ‘iPad on the Wall’ ophangsysteem voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2010, 14:21 CategorieAccessoires

Vogel’s heeft een nieuw ophangsysteem voor de iPad gelanceerd, het iPad on the Wall mount systeem. Met dit unieke ophangsysteem kun je de iPad op elke willekeurige plaats in huis, op kantoor, of zelfs in de auto bevestigen. Volgens Vogel’s kun je op deze manier altijd en overal toegang krijgen tot je iPad, in de meest veilige en optimale manier.

Het systeem bestaat uit een BaseCover, WallMount, CarMount en TabletStand. De BaseCover is het belangrijkste element van het ophangsysteem en biedt allround bescherming voor de iPad. Ook bevat de BaseCover een speciale alumiunium connector die het mogelijk maakt de iPad te monteren om verschillende mounts zoals de WallMount, TabletStand en CarMount. Vogels zegt zelf in de toekomst met meer opties te komen. Het WallMount systeem is een soort ‘knop’ die je in elke willekeurig oppervlak kunt schroeven. Een iPad met BaseCover kan gemakkelijk en veilig in het WallMount systeem geklikt worden. Eenmaal vastgeklikt kan de iPad 360 graden gedraaid worden en een beveiligingssysteem zorgt voor maximale ondersteuning.

Met de CarMount en de TableStand kan de iPad ook gemakkelijk op tafel en in de autio bevestigd worden. Bekijk hieronder een video over het iPad on the Wall mount systeem van Vogels.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.