Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wordt de HP WebOS tablet in maart gelanceerd?

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2010, 23:34 CategorieBesturingssystemen

Sinds HP Palm een aantal maanden geleden overgenomen heeft horen we veel van de mogelijkheid van een WebOS tablet, maar nu hebben we eindelijk wat details over een mogelijke lanceren. Het lijkt erop dat HP’s WebOS tablet in maart op de markt gaat komen.

De informatie komt uit een conference call voor investeerders van 13 december en we moeten zeggen dat er eerder ook al wat kenners zeiden dat maart wel eens belangrijk kon worden. Als het waar is wordt dit de eerste tablet PC die draait op WebOS, een platform dat in eerste instantie voor smartphones ontwikkeld is. Tot nu toe was HP nog niet echt een sterke speler op de tablet markt met als enige product de Slate 500 die op Windows draait.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.