Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPad 2 op 1 februari gepresenteerd?

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2011, 20:21 CategorieApple

Volgens Kevin Rose, een Amerikaanse fanatiekeling die alles over gadgets weet en vaak de juiste informatie naar buiten brengt, wordt de Apple iPad 2 zeer binnenkort, op 1 februari gelanceerd door Apple. Er waren al meer geruchten over een lancering binnen enkele weken dus het zou zo maar eens waar kunnen zijn.

Rose heeft op zijn eigen website aangegeven dat hij de informatie van een zeer betrouwbare bron heeft, maar dat moeten we dan ook maar geloven. Rose heeft in ieder geval in het verleden laten zien dat zijn informatie niet altijd onwaar is. Over specificaties zegt de beste man dat de iPad in ieder geval een scherm zal krijgen met een hogere resolutie en 2 camera’s. Over andere geruchten van de specs zegt Rose niks.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.