Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verkocht eind vorig jaar 7 miljoen iPads

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2011, 15:28 CategorieApple

Steve Jobs mag dan voorlopig afscheid nemen van Apple op medische gronden, maar het bedrijf is niets anders dan zeer gezond. Het bedrijf heeft in het laatste kwartaal van 2010 een record winst behaald van 6 miljard dollar. De omzet steeg met 70 procent tot 26,47 miljard dollar.

Gedurende dezelfde periode verkocht Apple maar liefst 7 miljoen iPads en 16,24 miljoen iPhones. De verkopen van de iPod waren ook gezond met 19,45 miljoen units. Apple geeft aan zeer enthousiast te zijn over de goede prestaties en nog wat spannende dingen in petto te hebben voor dit jaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.