Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BlackBerry PlayBook tablet wordt verkocht zonder eigen e-mailclient en kalender

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2011, 21:22 CategorieApplicaties

RIM heeft bekend gemaakt dat de BlackBerry PlayBook bij lancering geen eigen e-emailclient en geen kalender applicatie zal bevatten. Gebruikers van de PlayBook moeten de gegevens voor deze functies overzetten van hun BlackBerry telefoon. RIM heeft wel aangegeven dat later dit jaar er waarschijnlijk een update komt om deze applicaties alsnog toe te voegen.

De enige mogelijkheid om e-mail te lezen voor kopers zonder BlackBerry telefoon is het inloggen op je e-mail account via de web browser. Daarnaast zal er vooralsnog dus geen mogelijkheid zijn om je agenda bij te houden of contacten toe te voegen, mocht je geen BlackBerry telefoon hebben.

Aangezien BlackBerry bekend staat om de populariteit onder zakenlieden is het toch een rare keuze van RIM. Deze doelgroep maakt juist veel gebruik van de functies die nu ontbreken. RIM vindt dat de PlayBook toch nog vele extra’s biedt en een bruikbare tablet blijft. Wel geeft de fabrikant aan dat de bruikbaarheid flink toeneemt als je ook een BlackBerry smartphone hebt.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.