Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CES 2011: Fujitsu kondigt Oak Trail Windows 7 tablet aan

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 17:40 CategorieHardware

Fujitsu heeft vandaag een nieuwe Windows 7 tablet PC aangekondigd, gebaseerd op het Oak Trail paltform van Intel. De tablet draait op een Atom Z670 processor en heeft 2GB aan werkgeheugen. Fujitsu wil nog niks officieel laten aankondigen, maar een aantal details mochten we wel hebben.

De tablet zal een 10.1 inch touchscreen hebben en het Windows 7 besturingssysteem is door Fujitsu zelf geoptimaliseerd voor een betere besturing met het touch panel. Het Oak Trail platform van Intel wordt gebruikt aangezien dit platform speciaal ontwikkeld is voor tablet PC’s en andere apparatuur die gebaat zijn bij zuinige componenten. De Z670 processor werkt op 1,66GHz en moet ook ook bijdrage aan de zuinigheid van het apparaat. Verder zal de tablet twee camera’s bevatten, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde, en het gewicht is 680 gram.

Fujitsu heeft aangegeven dat de tablet voor het begin van het tweede kwartaal van 2011 op de markt moet verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.