Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CES 2011: Motorola Xoom officieel onthult met Honeycomb

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 15:18 CategorieAndroid

De Motorola Xoom is tijdens de CES 2011 onthult als ’s werelds eerste Android 3.0 Honeycomb tablet. De tablet heeft een 10.1 inch touchscreen en zal, zoals gehoopt, verkocht worden met Google’s besturingssysteem speciaal ontwikkeld voor tablet Pc’s.

De tablet ziet er ongelooflijk dun uit en het zal een van de meest krachtige tablet op de markt zijn in 2011. De Xoom bevat een dual-core 1GHz processor en zal in eerste instantie als 3G versie gelanceerd worden. Later dit jaar moet er ook een 4G versie op de markt komen. Belangrijk om te zeggen is dat de 3G versie later ook gemakkelijk geüpdate kan worden naar 4G.

Het apparaat zal niet alleen indrukwekkende specs bevatten, maar ook Android 3.0 is compleet herontwikkeld voor de grotere schermen van tablet PC’s. De tablet zal zowel widgets als multitasking bevatten en alles wat we van een Android OS kunnen verwachten.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.