Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CES 2011: Panasonic onthult Viera tablet met Android

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 15:26 CategorieAndroid

Panasonic heeft tijdens een persconferentie op de CES in Las Vegas haar Viera tablet PC onthult. Wat we tot nu toe weten is dat de tablet draait op het Android besturingssysteem en het beschikbaar zal zijn in een 4 inch, 7 inch en 10 inch formaat. Afgezien van de verschillende scherm formaten zal elke tablet dezelfde hardware bevatten.

Panasonic positioneert het apparaat vooral als TV accessoire. Met de feature genaamd Viera Connect kun je als tablet eigenaar content tussen de tablet en de TV uitwisselen of zelfs dezelfde content tegelijerktijd bekijken vanuit verschillende hoeken. De tablet zal ook een afstandsbediening bevatten voor het bedienen van je home cinema componenten en content.

In eerste instantie zal de tablet in Japan gelanceerd worden. Of en wanneer de tablet naar Europa komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.