Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CES 2011 video: Acer Iconia Tab A500 ondersteunt 4G LTE en draait op Tegra 2

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2011, 23:36 CategorieAndroid

Acer voegt zichzelf toe aan het rijtje van LTE (4G) tablets door het aankondigen van de Iconia Tab 500, een Android tablet die gebruik maakt van de zeer populaire Nvidia Tegra 2 processor. De tablet komt met Android 3.0 Honeycomb, dus hij zou binnen enkele maanden te koop moeten zijn.

De Iconia Tab 500 heeft een 10.1 inch touchscreen, maar de resolutie is nog niet bekend. Volgens de geruchten gaat het een 720p scherm zijn. Acer heeft een eigen user interface ontwikkeld voor de tablet, waar we ook een media share functie (delen van media) en een HDMI poort met 1080p weergave op terugvinden. De tablet is maar 13mm dik en heeft een aluminium behuizing.

De video hieronder is de eerste hands-on review van de tablet. Helaas is het wel een prototype en maakt deze gebruik van Android 2.2.


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.