Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CES 2011 video: Dell Streak 7 onthult met Tegra 2 & HSPA+

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 21:02 CategorieAndroid

Dell heeft haar Dell Streak 7 tablet officieel aangekondigd. De tablet zal in de komende weken verschijnen bij T-Mobile USA en is geschikt voor het 4G HSPA+ netwerk van de provider. De Streak 7 heeft een 7 inch touchscreen, gemaakt van vesterkt Gorilla glas, en draait op de Nvidia dual-core 1GHz Tegra 2 processor.

De Streak 7 bevat ook Bluetooth 2.1, heeft een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde voor video gesprekken en een camera aan de achterzijde voor het maken van foto’s. De tablet ondersteunt Flash Player 10.1 en de Streak 7 kan een snelheid behalen van 22Mb/s op T-Mobile’s HSPA+ netwerk.

Over de prijs is nog niks bekend en weten we nog niet of en wanneer de Streak 7 naar Europa komt. De Streak 7 zal lanceren met Android 2.2 en we wachten nog op de bevestiging van Dell dat deze een update voor Android Honeycomb kan krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.