Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CES 2011: Windows 7 en Android iTablets maken hun debuut

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2011, 21:21 CategorieAndroid

De CES is nog niet officieel begonnen, maar toch worden de eerste producten al gelanceerd. De primeur is aan de iTablet, een op Windows 7 of Android draaiend tablet ontwikkeld door AHX Global, een samenwerkingsverband tussen X2 Computing – een van de grootste leveranciers van mobile computing solutions – en AMtek Systems – de Taiwanese fabrikant van tablet PC’s.

De iTablet (dat de naam mag…) heeft een 10.1 inch capacitief touchscreen met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Verder bevat de tablet een groot on-screen keyboard, 32GB aan opslagruimte, een geïntegreerde SD card reader, een audio jack output, en een HDMI output.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.