Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Flexible Gadget’s flexibele tablet; nu nog concept, maar zeker toekomst

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2011, 0:16 CategorieAndroid

Gezien al de goodies die we tijdens de CES 2011 gezien hebben lijkt een flexibele tablet niet ver weg. We kunnen beginnen te denken dat het volgende apparaat, de Flexible Modile, realiteit wordt, wellicht in de komende maanden, dankzij de meest recente technologische prestaties. Deze concept tablet, ontworpen door Andrew Nammiga, gebruikt een flexibel display en kan gevouwen worden.

Je kunt het uiterlijk van de tablet op elke mogelijke manier veranderen en personaliseren, bijvoorbeeld door een andere achtergrond te kiezen voor het externe display. Ook zie je op de afbeelding dat er een camera aanwezig is voor video gesprekken. De Flexible Modile kun je ook gebruiken als foto frame en media speler, zoals het design laat zien. De plannen zijn nu om de tablet met het Android OS te ontwikkelen en we horen er graag meer over wanneer het ook echt een prototype wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.