Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google sluit Chrome OS tablets niet uit

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2011, 13:52 CategorieBesturingssystemen

Google heeft aan de website TechRadar laten weten wat haar standpunt is op het gebied van Chrome OS voor tablet PC’s. De internet gigant heeft aangegeven dat ze absoluut niet uitsluit dat Chrome OS door haar hardware partners gebruikt gaat worden in tablet computers. Eerder gaf Google aan dat Chrome OS ontwikkeld is voor kleine laptops en notebooks.

Een woordvoerder van Google gaf aan dat Chrome OS inderdaad in eerste instantie voor laptops en notebooks is. Daar ligt de focus nu op. Het is volgens de woordvoerder aan de hardware fabrikanten om ook andere apparaten te ontwikkelen die van Chrome OS als besturingssysteem gebruik kunnen maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.