Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Motorola Xoom tablet, pre-order prijs is bekend

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2011, 20:35 CategorieAndroid

Afgelopen week werd tijdens de CES 2011 de Motorola Xoom met veel bombarie onthult. De tablet PC van Motorola moet de concurrentie met de iPad aangaan met specificaties als Android 3.0 (Honeycomb) en de Nvidia dual-core Tegra 2 processor.

Pre-order prijs Motorola Xoom 1.023 dollar!

Vandaag verscheen de Motorola Xoom ook als pre-order op een Amerikaanse website, Handtec. Voor maar liefst 1.023,00 dollar kun je nu de garantie krijgen dat je hem binnenkort in bezit hebt. Volgens de geruchten moet de tablet in februari uitgeleverd worden. Mocht je zelf een pre-order (het kan..) willen plaatsen kan dat hier.

Motorola verwacht in ieder geval een hoop orders, want het merk heeft voor het eerste kwartaal van 2011 al ongeveer 800.000 units besteld. Er zal een Wifi-only en een Wifi & 3G tablet versie verschijnen.

We hebben even nagevraagd of de Xoom naar Nederland komt, maar dit kon nog niet bevestigd worden. Voor de liefhebbers is het dus importeren of even afwachten. Bekijk hieronder de hands-on video van de Motorola Xoom.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.