Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP onthult WebOS tablet waarschijnlijk op 9 februari

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2011, 21:57 CategorieHardware

HP’s Toddy Bradley heeft vaag bevestigd dat de fabrikant waar hij voor werkt een of meerdere WebOS tablet PC’s zal presenteren op 9 februari, de datum waarop HP al heeft aangekondigd dat er een evenement gaat plaatsvinden. Bradley werd geïnterviewd door CNBC toen hij dit soort van bevestigde.

Toen hem gevraagd werd hoe HP haar producten zal onderscheiden ten opzichte van de iPad antwoordde Bradley “Daar zullen jij en ik op 9 februari over praten”. Dit lijkt toch echt op een bevestiging van het debuut van een HP tablet, hoewel niet 100 procent zeker natuurlijk. Tijdens de rest van het interview geeft Bradley aan dat HP haar iPad rivaal had kunnen onthullen op de CES, maar het merk wilde een apart evenement om alles perfect te kunnen doen. Het goede nieuws stopt hier niet, want Bradley heeft ook beloofd dat er een volledige connected experience door HP gepresenteerd zal worden, dus we verwachten een hele lijn aan gadgets.

Bekijk hieronder de video van het interview.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.