Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Palm WebOS tablets uitgelekt: 7 inch Opal en 9 inch Topaz tablet PC’s

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2011, 16:35 CategorieHardware

Wat je hierboven ziet is de nieuwe HP/Palm WebOS Topaz tablet, getoond in een uitgelekte interne render van het apparaat. Blijkbaar zal HP binnenkort twee tablets lanceren, de 9 inch Topaz en de 7 inch Opal tablet. De lancering staan gepland op 9 februari.

Zoals je kunt zien bevat de tablet geen knoppen en lijkt hij eerlijk gezegd nogal op de iPad. Ook zien we een camera aan de voorzijde, een micro USB poort aan de onderzijde en een 3-speaker segment voor de stereo audio in landscape or portrait modus. Dit houdt in dat je naar een tweetal speakers aan de linker zijde en een enkele speaker aan de rechterzijde luister. Wat de connectiviteit betreft krijg je Wifi en 3G. Beide modellen zullen een 1.2GHz processor bevatten, volgens de geruchten, maar de maker ervan is nog niet bekend.

Deze units worden waarschijnlijk in juni verscheept en de lancering voor Amerika staat dan ergens later dit jaar gepland.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.