Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC komt met 7 inch Flyer Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2011, 21:41 CategorieAndroid

Volgens de laatste geruchten schijnt HTC te werken aan drie nieuwe tablets die dit jaar nog uit moeten komen. Het eerste model – de HTC Flyer – moet ergens in maart in de US gelanceerd worden. Volgens de bron, DigiTimes, is de flyer een vergrootte versie van de Desire smartphone van HTC en wordt als besturingssysteem Android 2.3 gebruikt. Een update later dit jaar zou ook Android 3.0, Honeycomb, mogelijk moeten maken.

Naast de Flyer tablet zou HTC van plan zijn nog twee tablets te lanceren. Beide tablets worden volgens de geruchten uitgerust met Android 3.0 en in juni gelanceerd. Verdere specificaties zijn nog niet bekend, maar da er tablets van HTC aankomen is zo goed als zeker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.