Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G-Slate heeft 3D display en kan wellicht 3D opnamen maken

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2011, 21:19 Categorie3D tablets

Na een aantal weken vol speculaties en een teasende presentatie tijdens de CES 2011 krijgen we dan eindelijk wat specs van LG’s eerste Android 3.0 tablet, de G-Slate. Het kunnen natuurlijk gewoon geruchten of speculaties zijn, maar GPS&Co claimt dat ze LG Frankrijg gecontacteerd heeft voor extra informatie en de volgende opvallende details werden daarbij onthult.

Geloof het of niet, maar de Honeycomb tablet zal een 8.9 inch 3D display bevatten, waarvoor geen 3D bril nodig is om het 3D effect te beleven. Ook zou LG’s G-Slate een 3D camera bevatten voor 3D opnamen, een dual-core Tegra 2 processor en een HDMI aansluiting. Een USB poort maakt het lijstje specs af van de tablet die in eerste instantie bedoeld is voor T-Mobile Amerika.

Zou een 3D tablet de iPad kunnen verslaan?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.