Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G-Slate waarschijnlijk naar Europa zonder 4G ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2011, 16:50 CategorieAndroid

Aangezien Motorola’s 4G Xoom tablet met dual-core processor nogal de show stal tijdens de CES 2011 was er nog maar weinig ruimte over voor LG om haar G-Slate te tonen. Om deze reden heeft de fabrikant dan ook gekozen hier een ander evenement voor in te plannen. Zelfs nu weten we nog maar weinig van de 4G tablet, behalve dat deze zal draaien op Android 3.0 Honeycomb, en qua afbeeldingen hebben we het ook niet breed.

We weten al wel dat de G-Slate in Amerika bij T-Mobile terecht zal komen en ondersteuning biedt voor het 4G netwerk van de provider. De Europese versie van de G-Slate zal deze ondersteuning naar alle waarschijnlijkheid niet bieden. LG heeft aangegeven dat de 3G versie naar Europa zal komen omdat 4G bij ons nog amper ondersteund wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.