Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prototype MSI tablet projecteert virtueel toetsenbord

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2011, 13:35 CategorieAndroid

We hebben wel eens mobiele telefoons voorbij zien komen met een ingebouwde projector en dit zou destijds de trend gaan worden. Maar, de 3D technologie heeft het overgenomen van de projector en het lijkt erop alsof iedereen de projector vergeten is. Toch zijn er merken als MSI die zo nu en dan weer een product met een ingebouwde projector tonen.

Deze tablet met ingebouwde projector draait op Windows 7 en een Intel processor. Het 10 inch touchscreen bevat een projector in een roterend gedeelte aan de bovenzijde van het scherm. MSI zegt ook een Android versie van deze tablet te willen ontwikkelen.

De projector is overigens voorzien van nog een interessante functie: een toetsenbord. De projector kan een virtueel toetsenbord op de tafel waar hij op staat laten zien, waarmee je het apparaat kunt bedienen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.