Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab krijgt geen Honeycomb? Nieuwe OS zou Dual-Core CPU’s nodig hebben

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2011, 21:49 CategorieAndroid

Alle eigenaren van de Samsung Galaxy Tab die hopen ook te kunnen genieten van toekomstige Android versies zullen teleurgesteld zijn te horen dat bijvoorbeeld Honeycomb, de volgende Android versie, wellicht dual-core processoren nodig heeft om goed te werken. Dit maakt de Galaxy Tab ongeschikt voor de nieuwe Android versie en zou potentiële kopers zeker moeten verwijzen naar de Galaxy Tab 2 die we dit jaar zeker gaan zien.

Op dit moment wordt Nvidia’s Tegra 2 dual-core processor gezien als referentie punt voor de minimale specs om Honeycomb te kunnen gebruiken. Ook 720p schermen zijn nodig voor Android 2.4, het huidige versie nummer voor Honeycomb. De beslissing om Honeycomb alleen te laten draaien op high-end tablets zal miljoenen tablet eigenaren teleurstellen aangezien zij Android 2.2 apparaten gekocht hebben, ondanks de waarschuwing van Google.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.