Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung komt tijdens MWC met 10 inch Galaxy Tab

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2011, 18:37 CategorieAndroid

Samsung heeft een tijdje terug haar ‘Evolution is Fate’ campagne opgestart en toen werd al gedacht aan een grote nieuwe lancering die de fabrikant tijdens de MWC (Mobile World Congres) in Barcelona zou gaan doen. De laatste geruchten zijn dat Samsung dan een 10 inch Galaxy Tab gaat presenteren.

De uitnodiging van Samsung die je hierboven ziet is een teaser voor ‘iets groots’ dat ons te wachten staat. De afbeelding op de uitnodiging laat een groot apparaat zien – zeker groter dan de Galaxy Tab. De huidige Galaxy Tab heeft al 3G, 4G (in andere regio’s) en Wifi dus we kunnen er vanuit gaan dat er alleen maar nieuwere technieken op zitten. Android 3.0 Honeycomb moet er daar zeker een van zijn. De wachten de MWC af.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.