Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Van welke tablet verwacht jij het meest dit jaar?

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2011, 16:45 CategorieAndroid

We hebben tijdens de CES 2011 een groot aantal nieuwe tablets voor 2011 voorbij zien komen en ook de komende maanden worden er nog een aantal spannende lanceringen verwacht. Heb jij al een idee voor welke tablet jij dit jaar gaat? En denk je ook dat er een tablet boven de rest uit zal springen? Laat het ons via onderstaande poll weten. Mocht je favoriete tablet er niet tussen staan, laat het dan via een reactie onderaan dit bericht weten.

[poll id=”2″]

  • Delen:

Reacties

  1. Johan
    22 januari, 2011 om 22:16

    Voor mij gaat het waarschijnlijk de ASUS EP121 worden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.