Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Google Android 3.0 Honeycomb screenshot preview

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2011, 23:07 CategorieAndroid

We hebben goed nieuws voor diegenen die hebben zitten wachten op een apparaat met Google’s nieuwste besturingssysteem, Android 3.0 Honeycomb. Google heeft vandaag de Honeycomb SDK uitgebracht waarmee gebruikers nu een emulator kunnen downloaden naar hun computer om te zien hoe het nieuwe OS werkt en wat de verschillen zijn met de voorgaande Android versies.

Een aantal screenshots en een video geven een korte, maar persoonlijke indruk van de nieuwste versie van Android, speciaal ontwikkeld voor tablets en apparaten met een groter scherm. Volgens de de eerste berichten is Honeycomb erg traag, maar dit is geen reden tot zorgen aangezien dit nog en preview versie is. Ook schijnt er een bug in te zitten waardoor je niet in landscape modus kunt komen.

De browser ziet er goed uit en de user interface ervaring lijkt plezieriger dan op elke andere tablet tot nu toe. Als je de Honeycomb preview zelf wilt downloaden kan dat hier. Hoewel de uitgebrachte SDK niet geheel naar tevredenheid zal zijn hoef je niet lang meer te wachten op het uiteindelijke product aangezien de Motorola Xoom tablet binnenkort gelanceerd zal worden.

Video Google Android 3.0 Honeycomb

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.