Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Google onthult Android 3.0 (Honeycomb) officieel

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 13:05 CategorieAndroid

Geruchten over of Honeycomb nu Android 2.4 of 3.0 zou worden gingen al een tijdje rond, maar de laatste paar dagen is het wel duidelijk geworden dat het toch Android 3.0 zou worden. Nu heeft ook Google een einde gemaakt aan alle geruchten door een officiële video te plaatsen van Android 3.0, een besturingssysteem speciaal opgebouwd voor tablet PC’s.

De video is niet lang, maar in de 1,5 minuut kunnen we wel zien dat Android een flinke verandering qua user interface doorgemaakt heeft. De algemene lay-out is vergelijkbaar met wat we gezien hebben bij Android apparaten in het verleden, maar de software knoppen zijn zoals de geruchten die we tot nu toe vernomen hebben.

Android 3.0, oftewel Honeycomb, wordt in maart dit jaar verwacht, dus het is geen verrassing dat Google de hype al begint op te starten. Bekijk hieronder de video.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.