Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: iPad 2 case hands-on onthult; echt of nep?

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2011, 16:19 CategorieAccessoires

Apple’s volgende generatie iPad zal voor flink wat opschudding zorgen, of je het nu gelooft of niet. Het is al ongeveer dezelfde hype als die van de iPhone 4 toen deze uitkwam, dus er moet iets goeds aan staan te komen. We hebben al vaker wat afbeeldingen van cases gezien, maar nu hebben we iets met bewegend beeld.

De speculaties wijzen uit dat de unit eruit zal zien als de 2010 iPod Touch, alleen groter en een grote speakers aan de achterzijde. Ook vinden we een gat terug waar de camera van de iPhone 4 exact in zou passen, zonder flitser weliswaar. De grote opening aan de bovenzijde zou de positie van de 3G antenne kunnen verraden.

Video iPad 2 case

Volgens de meest recente geruchten zal de iPad 2 een tweetal camera’s bevatten, een dual core CPU, en zelfs misschien een nieuw display met een hoge resolutie. Hierbij de video waar je op hebt zitten wachten:

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.