Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Is dit LG’s toekomstige tablet? De G-Slate?

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2011, 12:35 Categorie3D tablets

We weten allemaal inmiddels wel dat LG binnenkort een Android 3.0 tablet gaat lanceren en tijdens de CES heeft het merk de G-Slate al samen met T-Mobile gepresenteerd. Maar, we weten tot nu toe nog maar weinig over hoe deze tablet eruit zal gaan zien. We hebben geruchten gehoord over onder meer een 3D display, maar dat was het wel.

De afbeelding die je hierboven zien zou de toekomstige tablet van LG kunnen zijn. De afbeelding hebben we uit een Koreaanse videoclip van een bekende popster. We moeten nog wat geduld hebben om exact te weten welke tablet dit is, maar tot dan kun je van onderstaande video clip, “What Can I Do”, genieten.

Video LG G-Slate tablet PC?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.