Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Polaroid 9.7 inch Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2011, 20:15 CategorieAndroid

We hebben de afgelopen weken gezien dat de meest vreemde merken met een tablet op de markt komen en we hebben er nu weer een bij. Polaroid, bekend van onder andere brillen, komt met haar eigen tablet PC. De 9.7 inch tablet PC moet dit jaar nog op de markt komen.

De tablet heeft nog geen officiële naam, maar zal in ieder geval beschikken over de ARM Cortex A8 1GHz chip, heeft een RAM van 4GB en een 2 megapixel camera aan de achterkant. Hieronder zie je een video die tijdens de CES van het apparaat gemaakt is. Opvallend is dat het logo van Polaroid nogal opvallend aanwezig is op het scherm. De CES versie draaide op Android 2.2, maar waarschijnlijk wordt de officiële versie gelanceerd met een nieuwere versie van Android.

Wanneer de tablet op de markt komt en voor welke prijs is nog niet bekend.

 • Delen:

Reacties

 1. tom
  07 november, 2011 om 0:45

  goedendag

  niet echt een fijne tablet wifi werkt alleen als je bijna op het modem zit en de agenda doet al helemaal niets hij moet vragen om een account maar dat doet ie niet gaat meteen naar de kalender en zegt dan je hebtgeen agendas

  • johan koster
   11 januari, 2012 om 11:46

   en de agenda kun je ook via gmail krijgen en instellen…..

 2. johan koster
  11 januari, 2012 om 11:42

  hallo
  je moet je eerst aanmelden bij google,eventueel even gmail aanmaken(html gaat overal alles sneller open).
  als je er daarna een andere browser op download ,zoals wat ik gedaan heb,opera 11 mini),en daarna de originele browser stop zet,of verwijdert,is je tablet vele malen sneller en wifi beter.
  succes ermee.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.