Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Tweede LG G-Slate teaser opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2011, 16:42 CategorieAndroid

LG houdt er blijkbaar van haar nieuwe G-Slate tablet op vage manieren aan ons te teasen. Zo hebben we de tablet eerder al vlug voorbij zien komen in een muziek video en nu krijgt een YouTube muzikant de kans om met de tablet te spelen. Veel van de G-Slate laat hij jammer genoeg niet zien.

Het apparaat ziet er indrukwekkend slank en net uit, maar toch lijkt het niet exact dezelfde tablet als in de muziek video. De achterkant bevat namelijk een metallic strip waarop het logo van Google te zien is. Ook zien we een LED flitser en wat mysterieuze aansluitingen aan de onderzijde.

Op de G-Slate gelijk te zien moet je even skippen naar 3:40.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.