Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

XPERIA X Tab concept tablet bevat Sony Mobile BRAVIA Engine Display

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2011, 13:56 CategorieAndroid

Voordat je begint te dromen over een Sony Ericsson tablet moet je weten dat dit puur een concept is. Het apparaat heeft de naam XPERIA X Tab en is een tablet met een 7 inch Reality Display, gebruik makend van de Sony Mobile BRAVIA Engine.

Dit futuristische XPERIA product heeft ook een 8.1 mepapixel camera, 62GB aan intern geheugen, een microSD card slot en ook een Exmore R sensor en Sony lens in de camera. Het zou mooi zijn als dit product echt was, maar Sony zal zich wellicht de komende tijd liever focussen op haar PSP 2 en PSP Phone dan op Android 3.0 tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.