Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Duitsland prijst HTC Flyer tablet op 669 euro

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2011, 20:41 CategorieAndroid

Het lijkt vandaag wel de dag van de prijzen, want na de prijs van de Motorola Xoom en de mogelijke prijs van de LG Optimus Pad is het nu de beurt aan de HTC Flyer tablet. Tijdens het MWC 2011 wilde HTC niks kwijt over de prijs, maar dat hield Amazon Duitsland niet tegen om de tablet en zijn prijs al online te plaatsen. Hoewel er nog geen release datum is voor de Android 2.3 Gingerbread tablet weten we wel dat de prijs 669,00 euro zal zijn.

Om het in een context te plaatsen; dat is exact dezelfde prijs die Apple in Duitsland vraagt voor haar 32GB iPad 3G. Beide tablets hebben 3G en dezelfde geheugen capaciteit en HTC liet deze week weten dat de Flyer tablet geprijsd zou worden rond het high-end gedeelte van de markt.

Lees meer over de HTC Flyer tablet

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.