Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPad uitverkocht, iPad 2 lancering vertraagd tot juni

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2011, 16:20 CategorieApple

Op steeds meer websites verschijnt de melding dat de eerste generatie iPad niet meer leverbaar is en dit is volgens sommigen een duidelijk teken dat de iPad 2 eraan zit te komen. Zo zijn er verschillende Amerikaanse, Canadese en Engelse retailers die de Ipad 1 niet meer kunnen leveren.

Ook zijn telecom providers in de UK aan het strooien met kortingen om door de voorraad iPad’s heen te komen, wellicht dus om daarna de iPad 2 groots in te gaan zetten.

Lancering iPad 2 uitgesteld

Maar, wordt de iPad 2 wel zeer binnenkort gelanceerd? Wie weet krijgen we snel een presentatie van de tablet, maar volgens de laatste geruchten is de echte lancering echter uitgesteld tot juni dit jaar.

Volgens analisten bij Yuanta, in een verslag van Bloomberg, zijn last-minute aanpassingen aan het design van de iPad 2 de reden waardoor de productie van de tablet vastloopt. De deadline zou hierdoor verschoven worden naar juni.

Als dit allemaal waar is dan verschijnt de iPad 2 twee maanden later dan iedereen voorspeld had. Hierdoor krijgen de Honeycomb tablets als de Motorola Xoom en de Samsung Galaxy Tab 10.1, en de webOS HP TouchPad de kans om hun marktaandeel nog wat te vergroten.

Apple zelf heeft niks over de mogelijke productie problemen laten weten.

Ipad 2 verwachtingen

De verwachtingen zijn dat de iPad 2 dezelfde afmetingen en resolutie zal hebben als de eerste generatie iPad, maar wel met een verbeterd IPS paneel met minder reflecties en een betere zichtbaarheid in zonlicht. Ook zou de tablet slanker en platter zijn dat de eerste generatie, en komen met twee camera’s voor Face Time ondersteuning.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.