Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus belooft “geheim wapen” om de iPad 2 te verslaan

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2011, 21:07 CategorieApple

Als je Apple niet rounduit kunt verslaan, hint dan vooral dat je het kan. Dit lijkt de strategie te zijn die aangenomen is door de CEO van Asus, Jonney Shih. Shih vertelde Computerworld dat de fabrikant een “geheim wapen” heeft dat klaargestoomd wordt om de strijd aan te gaan met de iPad 2. Helaas wilde de beste man geen verdere details geven en gaf hij puur aan dat Asus nu niks zal tonen, maar naar mate we dichterbij de lancering komen zal het merk meer vrijgeven.

Ook werd Shih gevraagd of dit “geheime wapen” een tablet PC is of een component, maar daarop antwoordde hij dat het beter is om nu niks te zeggen. “You will have to wait until the luanch.” Ach ja.. we wachten wel weer!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.