Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP TouchPad virtueel toetsenbord komt in verschillende formaten

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2011, 20:56 CategorieSoftware

De gloednieuwe HP TouchPad tablet, zojuist aangekondigd tijdens HP’s webOS evenement op 9 februari 2011, zal verschillende een virtueel toetsenbord bevatten dat je in verschillende formaten kunt gebruiken. Met een simpele druk op de knop kun je een ‘extra small’, ‘small’, ‘medium’ en ‘large’ instelling activeren. Hiermee kun je werken met elke manier van typen die je gewend bent.

Wanneer je op het thuis scherm typt verschijnt het JustType venster. Hiermee kun je gelijk zoeken op Google of Wikipedia of zelfs meteen iets op Twitter posten. Multitasking is een element wat HP in deze goed doordacht heeft. Hoe zou jij het multi-formaat toetsenbord gebruiken? Voor Twitteren terwijl je een film kijkt? Of wellicht om grote toetsenbord te gebruiken wanneer je oma even op de tablet wil. Het kan allemaal met het nieuwe webOS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.