Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 display afgebeeld, vergeleken met originele iPad scherm

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2011, 22:54 CategorieApple

De iFixYouri shop, een bedrijf dat reparaties van de iPhone 4 doet, heeft een iPad 2 LCD display in handen weten te krijgen. Het bedrijf heeft het display rechtstreeks uit China gekregen en een paar foto’s ervan, naast het originele iPad display, online gezet. Het resultaat zijn de volgende foto’s en informatie van het nieuwe display, welke blijkbaar lichter en dunner is dan het huidige iPad scherm.

De bouw is ook van hogere kwaliteit dan zijn voorganger en het frame is duidelijk dunner. Jammer genoeg hebben we nog geen idee welke resolutie het scherm zal ondersteunen. De geruchten over een Retina Display zijn de laatste tijd sterk verminderd dus dat lijkt geen haalbare kaart meer.

Zou jij een nieuwe iPad kopen met meer RAM geheugen, meer CPU rekenkracht en een ietwat verbeterd display?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.