Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 in maart gelanceerd?

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2011, 21:18 CategorieApple

Het is weer over; we hebben weer een iPad 2 gerucht binnen… Deze keer lijkt het erop dat de tablet zelfs eerder gelanceerd zal worden dan de eerste generatie iPads. Volgens Macrumors wordt de iPad 2 namelijk in maart gelanceerd. Een interessante theorie met betrekking tot deze aankondiging heeft de maken met het einde van het Chinese nieuwjaar op 17 februari.

De Japanse blog website Macotakara claimt dat Apple wacht totdat het Chinese Nieuwjaar voorbij is om haar grote aankondiging te doen. Eerder dachten we nog dat Apple deze week iets zou mededelen, maar twee weken langer wachten kunnen we ook nog wel aan. Voorwaarde is wel dat de iPad 2 een zeer aangename verrassing is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.