Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo LePad tablet in juni wereldwijd beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2011, 22:11 CategorieAndroid

Lenovo heeft bevestigd dat de LePad Android tablet in juni 2011 wereldwijd gelanceerd zal worden, hoewel de Chinese markt de Android 2.2 tablet een paar maanden eerder al krijgt. De tablet heeft een 10.1 inch scherm en kan geplaatst worden in een los keyboard gedeelte.

De prijs voor de LePad ontbreekt achter nog. Tijdens de CES 2011 werd door bronnen binnen Lenovo gedacht aan een prijs tussen de 339 en 449 dollar, maar iets officieels hebben we dus nog niet. Qua hardware heeft de LePad een 1.3GHz Qualcomm Snapdragon processor en een 1.280 bij 800 pixels display. Ook wachten we nog op het antwoord op de vraag of er een Honeycomb update aan zit te komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.