Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG lanceert Europese versie G-Slate tijdens MWC: LG Optimus Pad

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2011, 16:21 Categorie3D tablets

LG heeft bevestigd dat ze de Europese versie van haar T-Mobile G-Slate, genaamd de LG Optimus Pad, tijdens het Mobile World Congress (MWC) later deze maand zal lanceren. De lancering – verwacht naast de nieuwe LG Optimus 3D smartphone – is aangekondigd in een Koreaans persbericht met specificaties die nagenoeg overeenkomen met de Amerikaanse variant.

LG Optimus Pad

Dit houdt in dat de Optimus Pad een 8.9 inch touchscreen zal hebben met een resolutie van 1.280 bij 768 pixels, het Android Honeycomb besturingssysteem, een Nvidia Tegra 2 processor, 32GB aan intern opslaggeheugen en een webcam aan de voorzijde. We nemen ook aan dat de tablet een camera aan de achterzijde bevat waarmee 3D video opgenomen kan worden.

Meer informatie verwachten we tijdens de MWC in Barcelona.


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.