Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom prijs bevestigd: 799 dollar

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2011, 20:32 CategorieAndroid

Na alle speculaties en de mysterieuze uitgelekte prijslijsten hebben we nu eindelijk een officiële prijs voor de Motorola Xoom. De chief executive van Motorola, Sanjay Jha, heeft bevestigd dat de Xoom zonder abonnement verkocht zal worden voor 799,00 dollar en 600,00 dollar voor de Wifi-only versie.

Volgens Jha moeten fabrikanten premium producten leveren om de concurrentie met Apple aan te gaan. Ook is de Xoom te upgraden naar nieuwe Android versies, wat de tablet een voordeel zou geven ten opzichte van de iPad.

Lees meer over de Motorola Xoom
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.