Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom vanaf donderdag te koop, helaas zonder Flash ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2011, 20:05 CategorieAndroid

De Motorola Xoom tablet is inmiddels in Amerika als pre-order te bestellen bij Best Buy en zal vanaf donderdag verscheept worden naar de klanten, maar vlak voordat de tablet uitgebracht wordt verschijnt er toch nog een teleurstellend klein detail. Op een afbeelding van de Verizon Wireless Xoom pagina kunnen we zien dat de tablet in eerste instantie uitgebracht wordt zonder Adobe Flash. De Flash software wordt pas in de lente verwacht.

Dit detail is zeker teleurstellend voor drie belangrijke redenen, afgezien van het feit dat Motorola niks officieel heeft laten weten en dan we er dus achter moeten komen via de kleine lettertjes in een advertentie.

1. Motorola heeft haast met het uitbrengen van de Xoom. Motorola heeft maar een kleine periode de exclusiviteit van Honeycomb en wil hier zo veel mogelijk winst uithalen. Zo wordt ook 4G op een later tijdstip als update uitgebracht en moeten kopers het tot dan doet met 3G.

2. Flash werd door Motorola gepresenteerd als een groot voordeel van de Xoom ten opzichte van de concurrentie. Hiermee wordt vooral de iPad bedoeld die geen Flash ondersteuning biedt. Blijkbaar betekenden alle promotionele uitingen met Flash erin niet dat dit ook op tijd zou arriveren.

3. De Xoom is exclusief te koop met een Verizon Wireless internet abonnement en gebruikers zijn verplicht één maand aan internet af te nemen. Tja.. deze maand zit je dus helemaal zonder Flash ondersteuning. Zelfs al wil je de Xoom alleen via Wifi gebruiken moet je nog perse één maand een abonnement afsluiten.

Kortom, jammer dat Motorola dit zo laat gebeuren en de gebruikers er de dupe van zijn.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.