Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom versus Apple iPad, Dell Streak 7 en BlackBerry PlayBook

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2011, 16:23 CategorieAndroid

De strijd tussen de tablets is losgebarsten en iedereen wil natuurlijk de beste tablet in handen krijgen. Dailymobile heeft de Motorola Xoom, de Dell Streak 7, de Apple iPad en de BlackBerry PlayBook – de waarschijnlijk populairste tablets voor dit jaar – eens naast elkaar gezet en de sterke en zwakke punten vergeleken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar het gewicht; de BlackBerry PlayBook weegt het minst met 400 gram. De T-Mobile Dell Streak 7 weegt 450 gram en de zwaargewichten zijn de iPad en de Xoom met 730 gram aan technologie. Van deze apparaten mist alleen de iPad 4G mogelijkheden, althans de eerste generatie iPad. Wie weet wat de tweede generatie brengt.

De Wifi hotspot is een nieuwe feature op tablets. Alleen de Dell Streak 7 en de Motorola Xoom hebben deze feature gekregen en kunnen tot 5 apparaten voorzien van een Wifi signaal. Interessant om te zien is dat de Motorola Xoom is de enige tablet met DLNA ondersteuning, terwijl de BlackBerry PlayBook de minste Apps – 4.000 stuks – in haar app store heeft. De iPad en Android toestellen doen het niet voor minder dan respectievelijk 300.000 en 200.000 apps.

De iPad, de BlackBerry PlayBook en de Motorola Xoom hebben tot 64GB aan intern geheugen. De Dell Streak 7 moet het doen met 48GB. Aan de andere kant heeft de iPad weer geen camera, terwijl de PlayBook 1080p video opnamen kan maken. Kortom, veel te vergelijken en wellicht kun je er wat mee!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.