Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OGT Mobile daagt uit met mysterieuze Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2011, 20:05 CategorieAndroid

OGT Mobile heeft een website die geen producten toont; het enige wat we zien is een vierkant-achtig apparaat verstopt onder een virtueel zwart laken. Via Twitter heeft het bedrijf echter wat echte foto’s laten zien van datgene dat onder het zwarte laken zou moeten zitten.

Afgezien van de foto’s laat het bedrijf niks los. We hebben geen naam, geen details, geen idee. Kijkend naar de foto’s zou ik zeggen dat de tablet een 8.9 inch scherm heeft en aan de onderzijde lijken knoppen te zitten die voor het Android besturingssysteem zijn.

Een landscape dock/laad poort is zichtbaar en in de close-up zien we een microSD card slot en een SIM card slot. Dit zou betekenen dat de tablet met het internet verbonden kan worden en dat het geheugen uitbreidbaar is. We houden OGT in de gaten voor meer details.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.