Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 10.1 geprijsd op 699 euro, 8.9 inch Galaxy Tab in aantocht

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2011, 22:56 CategorieAndroid

De Galaxy Tab 10.1 is nog maar net gepresenteerd of de eerste prijzen duiken al op. Vodafone Portugal heeft via een persbericht laten weten dat de tablet in maart verkocht zal worden voor een prijs van 699,00 euro. Vodafone Spanje heeft daarentegen de prijs van de Galaxy Tab 10.1 met abonnement laten weten; 349,00 euro.

Van de prijs zullen we maar niet meer schrikken, want ook de Motorola Xoom en de LG Optimus Pad liggen waarschijnlijk rond deze prijs. Blijkbaar is Android 3.0 gewoon duur! Wel zal de prijs wat lager liggen als je een van deze tablets met een data abonnement aanschaft, zoals je hierboven bij Vodafone Spanje terugziet.

8.9 inch Galaxy Tab in aantocht?

Samsung praat ook al langere tijd over een complete lijn aan Galaxy Tab tablets en het begin is er al met de 10.1 inch en 7 inch versie. Maar, het schijnt dat Samsung ook snel met een 8.9 inch versie wil komen. Volgens Yonhap News heeft een anonieme bron bij Samsung laten weten dat de 8.9 inch Galaxy Tab in de maak is en gelanceerd zal worden via de partner telecom providers van het merk.

Exacte specificaties en release data zijn nog niet bekend, maar het gerucht is dat maart de maand is waarin het moet gebeuren. Waarschijnlijk zal de tablet, net als de Galaxy Tab 10.1, gebruik maken van Android 3.0 Honeycomb als besturingssysteem.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.