Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab krijgt mogelijk Android Gingerbread update

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2011, 14:29 CategorieAndroid

Mogelijk goed nieuws voor eigenaren van de 7 inch Samsung Galaxy Tab; Samsung schijnt te werken aan een Android 2.3 (Gingerbread) update voor de tablet. Dit wordt althans in een Tweet van een ingewijde persoon bij Samsung gemeld. Het is niet bekend wanneer deze update uit zal komen.

Veel eigenaren van de Samsung Galaxy Tab waren ongerust over het feit dat Samsung de originele tablet links zou laten liggen, maar een update ligt dus in het vooruitzicht. Jammer genoeg zal dit waarschijnlijk wel betekenen dat Honeycomb niet naar de 7 inch Galaxy Tab gaat komen. De update naar Android Gingerbread zal een van de laatste updates zijn voordat Samsung de focus volledig legt op de Galaxy Tab 10.1 en nieuwere tablets.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.