Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung: Minder dan 2 procent Galaxy Tabs terug naar winkel

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2011, 16:05 CategorieAndroid

Aan het verhaal van de Galaxy Tab lijkt geen einde te komen nu Samsung weer gereageerd heeft op het onderzoek dat uitwees dat tot wel 16 procent van de verkochte Galaxy Tabs in Amerika terug zijn gebracht naar de winkel. Volgens Samsung is dit niet waar en de fabrikant  geeft zelf aan dat minder dan 2 procent van het aantal verkochte tablets is terug gebracht.

Een percentage van 2 procent zou de Galaxy tab op gelijke hoogte brengen met de iPad qua terug gebrachte tablets. Deze uitleg van Samsung komt een paar dagen nadat Samsung moest toegeven dat het aantal verkochte tablets lang niet zo groot was als gedacht en eerder vermeld.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.