Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung voegt live TV streaming toe aan Galaxy Tab 10.1

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2011, 21:19 CategorieAndroid

Samsung’s Galaxy lijn Android apparaten beschikken al langere tijd over DLNA ondersteuning voor het sreamen van content, maar de recent gelanceerd Galaxy Tab 10.1 en de Galaxy S II smartphone krijgen daar een leuke feature bij; Live TV ondersteuning. Samsung Europe heeft bekend gemaakt dat eigenaren van de D7000 en D8000 series HDTV’s ook draadloos het TV signaal kunnen streamen naar hun telefoon en tablet.

Het systeem maakt gebruik van de tweede geïntegreerde tuner van de nieuwe HDTV’s en content kan via het Wifi netwerk naar je Android apparaat gestuurd worden. Het is nog niet duidelijk of deze vorm van Live TV streaming ondersteund zal worden via de 3G verbinding van de tablet/smartphone. Het is ook niet niet bekend ook deze functionaliteit ook op eerdere Galaxy apparaten zal werken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.