Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toch geen data abonnement nodig bij aankoop Motorola Xoom

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2011, 11:20 CategorieProviders en netwerken

Bij Verizon in Amerika was het voor klanten in eerste instantie verplicht om een data abonnement voor minimaal één maand af te sluiten bij aankoop van een Motorola Xoom tablet. Wanneer dit abonnement geactiveerd werd zouden ook de Wifi functies van het apparaat pas geactiveerd worden. Vandaag heeft Verizon laten weten af te zien van deze regeling en klanten ook de mogelijkheid te geven de Xoom zonder abonnement aan te schaffen.

Bij de eerste regeling zou je de 3G dienst na een maand kunnen cancelen, maar dit zou al wel 55 dollar betaald hebben voor het abonnement en de activatie. Nu is dat dus niet perse meer nodig en kun je de Xoom voor 799 dollar ook los kopen.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.