Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Bedien je New York Plaza Hotel kamer met een Apple iPad

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2011, 16:03 CategorieApple

Met de iPad kun je veel dingen doen met de grote hoeveelheid applicaties, maar vanaf nu kun je ook een complete hotelkamer bedienen in het New York Plaza Hotel. Als je eenmaal ingecheckt bent krijg je een iPad, welke in elke kamer geplaatst is.

Met behulp van de iPad kun je de meeste dingen in de hotelkamer bedienen en je kunt zelfs communiceren met andere mensen die in het hotel verblijven. De iPad vervangt de oude touchschermen en je kunt er de temperatuur mee aanpassen, de receptie bellen, room service aanvragen en een wake-up call afspreken. Je kunt zelfs vliegtickets afdrukken.

Snel op naar New York dan maar!

Intelity’s ICE Touch Premiers at The Plaza Hotel from Intelity on Vimeo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.