Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Eerste officiële demonstratie LG Optimus Pad 3D tablet

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2011, 20:45 Categorie3D tablets

Het MWC (Mobile World Congress) begint volgende week en LG zal daar haar nieuwe Optimus Pad lanceren – In Amerika de G-Slate genaamd. Maar, het lijkt erop dat LG niet kon wachten want de fabrikant heeft een officiële video uitgebracht waarin ze ons meeneemt in het gebruik en de mogelijkheden van de 8.9 inch Optimus Pad 3D tablet.

De tablet heeft een capacitief multitouch display en draait op het Android 3.0 Honeycomb besturingssysteem. Ook heeft de Optimus Pad een 5 megapixel stereoscopische (3D) camera aan de achterzijde voor het maken van 3D opnamen. De camera kan gebruik maken van digitale zoom en een LED flitser. Aan de voorzijde zien we een 2 megapixel camera. Qua aansluitingen heeft de Optimus Pad een micro HDMI en een micro USB uitgang, naast stereo speakers en een 3.5 koptelefoon aansluiting. De tablet is uitgerust met 32GB intern geheugen, een ingebouwde gyroscoop en een accelerometer. Met de Tegra 2 processor voor de grafische prestaties kun je ongeveer 10 uur een video materiaal weergeven op een volle batterij.

Officiële video LG Optimus Pad


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.